Serveur d'exploration sur l'oranger

Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.

Eléments de l'association

Languedoc-Roussillon60
Pierre Brat2
Languedoc-Roussillon Sauf Pierre Brat" 58
Pierre Brat Sauf Languedoc-Roussillon" 0
Languedoc-Roussillon Et Pierre Brat 2
Languedoc-Roussillon Ou Pierre Brat 60
Corpus7916
\n\n\n\n \n

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 2.
Ident.Authors (with country if any)Title
002613 Cécilia Berlinet [France] ; Pierre Brat [France] ; Jean-Marc Brillouet [France] ; Violette Ducruet [France]Ascorbic acid, aroma compounds and browning of orange juices related to PET packaging materials and pH
002A56 Pierre Brat [France] ; Barbara Rega ; Pascaline Alter ; Max Reynes ; Jean-Marc BrillouetDistribution of volatile compounds in the pulp, cloud, and serum of freshly squeezed orange juice.

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.25.
Data generation: Sat Dec 3 17:11:04 2016. Site generation: Wed Mar 6 18:18:32 2024